naravno-gibanje-logo

Teambuilding

Za podjetja in različne teame sestavim nepozabno doživetje po vaših željah. Če se želite na zabaven način naučiti različnih preživetvenih tehnik in se preizkusiti v zanimivih gibalnih preizkusih, ali le sproščanja v naravi, me kontaktirajte.
Za dobro delovanje teama je pomembno, da je vsak posameznik v teamu odkrit, sproščen, v svojem delu uživa in zaupa ljudem s katerimi dela. Na tak način bo posameznik zadovoljen, kreativen in bo svojemu kolektivu z veseljem dal svoj maksimum. Namen team buildingov katere organiziram je, da vsak posameznik pokaže svoj pravi jaz, se poveže v celoto s skupino in pomaga po najboljših močeh k skupnemu cilju teama. Prav pristop je sodelovanje in ne tekmovanje. Teambuildingi so namenjeni manjšim kolektivom/skupinam – do 10 ljudi.

Preglejte ponudbo preživetja v naravi, treningov in terapije čiščenja od uma, ter mi sporočite kaj vas najbolj privlači. Sestavil vam bom nepozabno doživetje, glede na vaše želje in cilje. Lokacijo izvedbe in čas trajanja prilagodim vašim potrebam.

Za več informacji me lahko pokličete ali mi pišete na:

ali pa izpolnite spodnji obrazec.

Contact Form Demo (#1)

Galerija slik

Telo je orodje duhovnih energij za ustvarjanje izkušenj. Poskrbite, da vam bo v vašem telesu udobno.